• 10923828_901778369845162_2667605272249420433_n

  Ekonomia e gjelber

  Ceremonia e Shperndarjes se certifikatave per kursin nje javor te leksioneve mbi parimet e Ekonomisë së “Gjelbër” me studentet e Universitetit te Bujqësor të Tiranës.

  Ky aktivitet ishte permbyllja e fazes se pare te projektit per Ekonomine e Gjelber, i cili i hap rruge ideve te gjelberta te studenteve, ne zhvillim te disa mekanizmave efektiv qe lidhen me zhvillimin e ekonomise se “Gjelber” ne Shqiperi, permes integrimit te Informacionit, Edukimit, Inovacionit dhe Nxitjes se Sipermarrjes.

   

 • 11150755_933543086698670_2214535541525057097_n

  Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes

  Organizata Swisscontact tani @Qendra Rinore Tirane : “Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes” projekt i ri per perfshirjen e te rinjeve ne nevoje dhe orientimin e tyre drejt punesimit.

 • 11150378_933025070083805_4229422864059668892_n

  Bashke per te ardhmen e rinise

  Kongresi Rinor po ndodh tani @Qendra Rinore Tirane: 50+ organizata rinore nga gjithe territori i vendit, te angazhuar ne fusha te ndryshme aktivizmi, bashke sot per te ardhmen e Rinise ne Shqiperi.

 • 11175002_1070758769604858_8909924963112106064_n

  Apatizmi Rinor, Mit apo e Vertete?

  Zhvillohet  prane ambjenteve te Qendres Rinore te Tiranes, Konferenca me teme “Apatizmi Rinor, Mit apo e Vertete?”
  .

 • 11156116_929249063794739_2485926238989867527_n

  Skënder Sherifi, Jeta dhe Vepra.

  Diten e merkure poeti shqiptaro- belg Skender Sherifi ishte ne pranine e shume te rinjeve per ti prezantuar ata me jeten dhe karrieren e poetit.
  Mbremje argetuese me poezi te interpretuara dhe ne shoqerimin e muzikes se luajtur nga Ermal Rodi Jazz Band.

 • 10928204_921349731251339_4678235734649765402_n

  Valle tradicionale te kulturave te ndryshme

  Perfaqesues nga Polonia, Anglia, Turqia, Maqedonia, Serbia, Bosnia, Kosova dhe Shqiperia kercyen valle tradiconale te kulturave te tyre dhe ua mesuan njeri-tjetrit.

  Ne fund, s’ka si Pogonishtja per t’i mbledhur njerezit bashke:)