Navigation

Misioni i Qendrës Rinore

5 marsi ishte një ditë shumë e rëndësishme pasi shënoi çeljen e të parës hapësirë gjithëpërfshirëse për të rinjtë e Tiranës.

Vizitoje Qendrën Rinore të Tiranës çdo ditë që prej orës 10:00 dhe shpalos idetë e tua, për të krijuar aktivitete fantastike të cilat askush më parë nuk i ka dëgjuar.

Tek Qendra Rinore do të gjesh një komunitet të madh të rinjsh të cilët ndihmojnë njëri-tjetrin në ndërtimin e këtij vizioni për Tiranën.

Çdo ide mund të marrë jetë, kur të gjithë punojmë për të.

Adresa: Rruga e Kavajës, midis Dhomës së Tregtisë dhe Raiffeisen.

Të mirëpresim!


Kelmend Karuni

Drejtues i Qendrës Rinore të Tiranës
mail: karunikelmend@gmail.com

Klosida Hasa

Menaxhere Zyre tek Qendra Rinore e Tiranës
mail: klosida.hasa@gmail.com

Aspasjana Kërxhalli

Koordinatore Projektesh për Qendrën Rinore të Tiranës
mail: as.kerxhalli@gmail.com

Klaus Rakipi

Koordinator i Komunikimeve për Qendrën Rinore të Tiranës
mail: klaus_rakipi@hotmail.com


Brenda Qendrës Rinore të TiranësE para hapësirë gjithëpërfshirëse për të rinjtë e Tiranës.

Skip to toolbar