Navigation

Formulari i Aplikimit për Aktivitet

 • STATUSI LIGJOR (Për organizatën/ qendrën/ fondacionin. Nëse je individ leri 3 kufizat e mëposhtme bosh):

 • TË DHËNA PËR ORGANIZATORËT

 • DATA E AKTIVITETIT (vendos në 3 kutizat më poshtë muajin në të cilin dëshiron të zhvillosh aktivitetin, 3 data alternative dhe 3 orare alternative)

 • TË DHËNA SPECIFIKE PËR AKTIVITETIN:

 • Section

  Section

 

Fieldset

 

Fieldset

   

  Verifikim

  Skip to toolbar