• 10923828_901778369845162_2667605272249420433_n

  Ekonomia e gjelber

  Ceremonia e Shperndarjes se certifikatave per kursin nje javor te leksioneve mbi parimet e Ekonomisë së “Gjelbër” me studentet e Universitetit te Bujqësor të Tiranës.

  Ky aktivitet ishte permbyllja e fazes se pare te projektit per Ekonomine e Gjelber, i cili i hap rruge ideve te gjelberta te studenteve, ne zhvillim te disa mekanizmave efektiv qe lidhen me zhvillimin e ekonomise se “Gjelber” ne Shqiperi, permes integrimit te Informacionit, Edukimit, Inovacionit dhe Nxitjes se Sipermarrjes.

   

 • 11150755_933543086698670_2214535541525057097_n

  Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes

  Organizata Swisscontact tani @Qendra Rinore Tirane : “Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes” projekt i ri per perfshirjen e te rinjeve ne nevoje dhe orientimin e tyre drejt punesimit.

 • 11150378_933025070083805_4229422864059668892_n

  Bashke per te ardhmen e rinise

  Kongresi Rinor po ndodh tani @Qendra Rinore Tirane: 50+ organizata rinore nga gjithe territori i vendit, te angazhuar ne fusha te ndryshme aktivizmi, bashke sot per te ardhmen e Rinise ne Shqiperi.

 • 11175002_1070758769604858_8909924963112106064_n

  Apatizmi Rinor, Mit apo e Vertete?

  Zhvillohet  prane ambjenteve te Qendres Rinore te Tiranes, Konferenca me teme “Apatizmi Rinor, Mit apo e Vertete?”
  .

 • 11156116_929249063794739_2485926238989867527_n

  Skënder Sherifi, Jeta dhe Vepra.

  Diten e merkure poeti shqiptaro- belg Skender Sherifi ishte ne pranine e shume te rinjeve per ti prezantuar ata me jeten dhe karrieren e poetit.
  Mbremje argetuese me poezi te interpretuara dhe ne shoqerimin e muzikes se luajtur nga Ermal Rodi Jazz Band.

 • 10928204_921349731251339_4678235734649765402_n

  Valle tradicionale te kulturave te ndryshme

  Perfaqesues nga Polonia, Anglia, Turqia, Maqedonia, Serbia, Bosnia, Kosova dhe Shqiperia kercyen valle tradiconale te kulturave te tyre dhe ua mesuan njeri-tjetrit.

  Ne fund, s’ka si Pogonishtja per t’i mbledhur njerezit bashke:)

 • 10410428_919850454734600_3281976929086767113_n

  Simultane Shahu 

  Ditën e shtunë kampionët kombëtarë të shahut, Eglantina dhe Saimir Shabanaj, ishin mes të rinjve të Qendrës Rinore për t’i prezantuar ata me eksperienca fantastike dhe botën profesionale të shahut. Në fund organizuam me ta një simultane shahu.

  Qëllimi jonë është që të rinjtë jo vetëm të angazhohen dhe përmirësohen në shah, por poashtu të marrin eksperienca për të përballuar me një mendje të kthjellët, të qetë dhe praktike sfidat me të cilat jeta i përball çdo ditë.

 • 11014671_918562218196757_5245509715902918034_n

  Emancipimi nuk eshte import.

  Sesioni i dyte i trajnimit te vullnetareve tona ne projektin GLOW. Muajin tjeter keto te reja do te udheheqin vajza 15-18 vjec ne nje program qe synon t’i aftesoje ato per jeten dhe te pregatise per te qene lideret e se ardhmes. Emancipimi nuk eshte import, por produkt i vajzave me te guximshme te ketij brezi. ‪#‎QendraRinoreTirane‬ ‪#‎GLOWTirana‬‪#‎GLOWAlbania‬

 • 11013096_918268464892799_1478235581240115891_n

  Forumi për Kartën e Studentit

  Live @QendraRinore Forumi për Kartën e Studentit organizon një tryezë të rrumbullakët me përfaqësues të shoqërisë civile, pedagogë dhe studentë.

 • 10403613_917968714922774_7428607873292419182_n

  Java e Rinise

  Nisi nata poetike shoqëruar prej këngëve fantastike të Aslaidon Zaimaj @QytetStudenti, Bar Santa Lucia. ‪#‎JavaRinise‬

Page 1 of 212