• 11150755_933543086698670_2214535541525057097_n

    Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes

    Organizata Swisscontact tani @Qendra Rinore Tirane : “Keshillim drejt Punesimit dhe Sipermarrjes” projekt i ri per perfshirjen e te rinjeve ne nevoje dhe orientimin e tyre drejt punesimit.