• glowposter

  Qendra Rinore e Tiranës prezanton: GLOW

  Ditën e premte, dt. 12 Qershor

  Ora 10:00

  @Salla “Iliria” (Qyteti Studenti)

  Qendra Rinore Tiranë, degë e Shërbimit Kombëtar për Rininë në Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, në bashkëpunim me American Peace Corp dhe Ambasadën Amerikane, si dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, ju fton në aktivitetin për certifikimin e trajnerëve GLOW Tirana.

  Misioni i GLOW Albania është “Të zhvillojmë potencialin e lindur të vajzave në Shqipëri duke u dhënë atyre aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për t’u shndërruar në lidere aktive të komuniteteve të tyre”.

  Gjatë kësaj periudhe 10-javore të organizimit dhe drejtimit në klubet GLOW, janë përfshirë 40 vullnetare që kanë investuar mbi 1000 orë në shërbim të vajzave në 14 shkolla publike të Tiranës, mosha 14-18 vjeç.

  Ky aktivitet do të mbahet të premten 12 qershor, në orën 10:00 AM, Salla Iliria, Qyteti Studenti me pjesëmarrjen e veçantë të Dr. Ariel Ahart, eksperte në fushën e Shëndetit Publik dhe bashkëshortja e Ambasadorit Amerikan në Shqipëri.